Valitse kieli
fi se

Suojahuput

Suojahuppu on erinomainen suoja tuotteellesi, niin kuljetuksen, ulkoilma varastoinnin, sekä muun pitempiaikaisen säilytyksen ajaksi. Huppu on mahdollista suunnitella asiakkaan 3D mallin perusteella suoraan päälle puettavaksi.

Suojahuppuja käytetään esimerkiksi valmistavassa metalli-, konepaja-, rakennus- ja  elintarviketeollisuudessa sekä pesuloissa.

Monet asiakkaamme ovat käyttäneet tarpeisiinsa räätälöimiämme huppuja kappaleen kuljetussuojana, sekä pitempi aikaisena varastointi suojana. Näin asiakkaamme ovat säästäneet varasto- ja logistiikkakuluissa.  Suojahuppumme on suunniteltu helposti päälle puettavaksi, ottamalla huomioon sidonta- ja nostopisteet. Suojahuppumme on varustettu tarvittaessa suljettavilla ja  läpinäkyvillä asiakirjataskuilla ja hupun nostolenkeillä. Suojahuput varusteltavissa varoitustekstein tai tulostetuin kuvasymbolein. Monesti erikoiskuljetuksena vietävät huputetut kappaleet ovat huomiota herättäviä, jolloin huppu on oivallinen kohde hyödyntää mainospaikkana ja yrityksen näyttävänä "käyntikorttina".

Tuotteen edut

  • Kankaiden korkea laatu
  • Kankaiden laaja valikoima eri tarkoituksiin
  • Materiaalivahvuuden optimointi ja käsiteltävyys takaa kustannustehokkaan ratkaisun